Total Pageviews

【○隻字片羽○雪泥鴻爪○】



○○○○○○○○○○○○○○○○○○

既然有緣到此一訪,
何妨放鬆一下妳(你)的心緒,
歇一歇妳(你)的腳步,
讓我陪妳(你)喝一杯香醇的咖啡吧!

這裡是一個完全開放的交心空間,
躺在綠意漾然的草原上,望著晴空的藍天,
白雲和微風嬉鬧著,無拘無束的赤著腳,
可以輕輕鬆鬆的道出心中情。

天馬行空的釋放著胸懷,緊緊擁抱著彼此的情緒。
共同分享著彼此悲歡離合的酸甜苦辣。
互相激勵,互相撫慰,互相提攜,
一齊向前邁進。

也因為有妳(你)的來訪,我們認識了。
請讓我能擁有機會回拜於妳(你)空間的機會。
謝謝妳(你)!

●●●●●●●●●●●●●●●●●●



Monday, May 14, 2018

Watermill House: a contemporary renovation of a traditional shingled cottage home


https://www.caandesign.com/watermill-house-contemporary-renovation-traditional-shingled-cottage-home/

Watermill House: a contemporary renovation of a traditional shingled cottage home

Architects: Desai Chia Architecture
Location: Water MillNew YorkUSA
Year: 2015
Area: 4.600 ft²/ 427 m²
Photo courtesy: Paul Warchol
Description:
“We expanded a traditional shingled cottage home by marrying a new addition and a renovation project together. The design reorients the house to the garden, an existing swimming pool, and the bucolic views of the neighboring farm in order to reinforce the relationships between outdoor activities and the surrounding landscape.
The living area, dining area and kitchen were moved from the old cottage into the new addition to establish clear connections to the garden and pool. The addition creates a new main entrance to the house, drawing guests directly into the most socially vibrant part of the home.
The first floor of the cottage was renovated and converted into a family room, home office and guest bedroom suite. The upper floor was renovated to provide larger bedrooms, a shared bathroom, and a sitting area that overlooks the neighboring farm.
Advertisement
Our concept for the addition included a bold interpretation of vernacular forms and materials. The new addition offers an expressive counterpoint to the old cottage; its form is defined by a powerful, undulating, vaulted ceiling of structural framing that celebrates the living areas. The architectural language of the original cottage was refined and simplified with a new palette of details and lighting concepts to enhance the flow of light and space.
The clients are thrilled with the design and also the fact that the renovation/addition approach reduced their construction time frame, kept costs down, and met their sustainability goals of reducing demolition waste.”
Thank you for reading this article!

No comments: